Newsletter VietiAnterioare.ro
- Ruxandra Bulzan -
 

Înscrierea la newsletter-ul site-ului VietiAnterioare.ro îți dă acces gratuit la informații valoroase și diferite resurse precum: studii de caz sau conștientizări personale sub formă de articole, video-uri și  acces la webinarii dedicate, dar și notificări despre evenimentele pe care le susțintoate menite să te ajute în dezvoltarea ta personală și spirituală

La înscriere primești cadou o Meditație Ghidată de Regresie într-o Viață Anterioară Fericită. Această meditație este creată în urma experienței mele de lucru cu peste 2500 de clienți în sedințele individuale și peste 5000 de persoane în procesele de grup pe care le-am condus de-a lungul anilor.

Imediat după confirmarea la newsletter vei primi gratuit meditația “Regresie într-o Viață Anterioară fericită” pe care o vei putea folosi în liniștea casei tale. Ea te va ajuta să accesezi o experiență trecută pozitivă în care ai trăit iubire, fericire, împlinire (sau orice emoție pozitivă cu care îți dorești să te conectezi astăzi). În felul acesta poți descoperi lucruri minunate din istoria sufletului tău.

Cu drag și recunoștință,
Ruxandra

* indică necesare
Pentru a

Cu acordul tău, din când în când vei primi un e-mail de la mine cu ultimele articole postate pe tema vieților anterioare, diverse materiale care să te sprijine în evoluția ta spirituală și informații referitoare la urmatoarele seminarii și workshopuri.

Email Marketing Powered by Mailchimp